Tak přesně sem patří motto, moudro, pravda, nebo nějaký emovejžblecht. A proto, že jsem teď spokojený a nechci vylejvat svou duši, nic tu nebude!

Vaříme z toustovače část 1. - Točeňák a'la Kebab.

12. května 2009 v 14:34 | Adam |  Tvorba
Tousťák

V dnešním článku se podíváme na to, jak si může chudý student peněz nemaje uklohniti večeři krále hodnou. Tedy začněme....



1. U vašeho řezníka či velkoprodejce uzenin jest doporučeno točeného salámu zakoupiti. Vyvarujte se však koupi čabajkového, neb ten smažený podivně zapáchá, což požitku vadí. Je-li vám nabídnut točený salám slovenského původu, přijměte jej, ba polskému vyhněte se též. (Uzenina české výroby ovšem škodná není, může posloužit coby náhrada kvalitního slovenského v dobách nedostatku)

2. Bezpečně poživatinu uschovejte, jednak před teplotami vysokými a svitem slunečním, tak jakožto i před nenechavými pazhnáty spolubydlícího, pokud jej máte. Jako úkryt poslouží internátní skříňka, tvořící nezbytný prvek internátního pokoje a zároveň demonstrující kvalitu vybavení pokoje ohromnou dírou v zadním deklu, jenž byl nejspíše v afektu prokopnut.

3. Od přítele svého si toustovače zapůjčete s příslibem brzkého navrácení. Vyvarujte se však slibům neupřímným, neb ty mohou přátelství i další kulinářské úspěchy vaše znemožniti. Z toustovače pak umně seškrábněte zbytky starého sýra zaschlého a zapojte jej do sítě. Žár bakterie na povrchu plochy zničí.

4. Mezi tím se věnujte točeňáku, nákrájejivší jej na slabé plátky, dle fotografií ilustračních. Prst pořezaný novým japonským nožem z dovozu (a záruční garancí pěti let na čepel a rukojeť) omyjeme pod tekoucí vodou, tak jako i nůž a končetinu necháme ošetřiti ve vychovatelně. Nůž po té odložíme do osobního depozitáře.

5. Během smažení poživatinu poněkolikrát otočíme, po zbytek času zewleti okolo můžeme, ostražítí ku případnému požáru však býti musíme. Po násilném, avšak šetrném vyjmutí z toustovače ihned servírujeme, a to s půlplátkem internátního chlébu. (Pečivo však nikdy nepřikusujeme, vždy ulamujeme. Předejdeme tak společenskému Faux-Pass).

6. Zapijeme pramenitou rumburkskou vodou (užíváme tu z vodovodního řádu) a toustovač příteli navrátíme. Očekáváme mohutné záchvaty zvracení a krvavé noční průjmy.




Tímto bych chtěl poděkovat Janu Kifnerskému za toustovač zapůjčený a Bešťáku Robertovi za skvělá kulinářská moudra.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 nebesačka nebesačka | E-mail | 12. května 2009 v 18:58 | Reagovat

děkuji ze srdce celého za sdělení receptu pokrmu lahodného a žádostiva jsem dalších excelentních rad.

2 Kamila Kamila | Web | 17. července 2009 v 3:25 | Reagovat

ctj za sračku?

3 hudini hudini | 21. srpna 2009 v 1:44 | Reagovat

to je milá kamilo skvělej kebab z toustovače.tenkrát sem byl v náladě a ten skvělí kebab podtrhl lihovou kompozici toho krásného dne:))[2]:

4 DcHeaven DcHeaven | 21. srpna 2009 v 23:39 | Reagovat

Byl na kusy. Kebab, i Hudini. :)

5 Ada Ada | E-mail | 27. června 2012 v 20:38 | Reagovat

Velice povedený :)zajímalo by mě jaký esa máš ještě v rukávu :) :) výbornej článek :)

6 JefferyTit JefferyTit | E-mail | Web | 2. října 2017 v 0:51 | Reagovat

Stress can have an unbelievable impact on health. It can come from a variety of sources and have a diversity of manifestations. The tips that are outlined below will aid in the identification of the factors that cause stress and in the steps that we can take to reduce its impacts or eliminate them entirely.

<a href=https://www.acheterviagrafr24.com/viagra-sildenafil-prix/>viagra sildenafil prix</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.